Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας

Νικητής στην κατηγορία Αγόρια 12ετών ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαου 2011, στην Νάουσα διοργανώθηκε το 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Στέργιος Τσαρκνιάς στον ημιτελικό αντιμετώπισε και νίκησε τον αθλητή του Βικέλα Βεροίας Taylor Mayer Εξιζίδη, με σκορ 7-6 (tie break 7-5), 6-4. Στον τελικό αντιμετώπισε τον αδερφό του Taylor, τον Jason Mayer Εξιζίδη, τον οποίο νίκησε μετά από αγώνα δυόμισι ωρών με σκόρ 3-6, 6-3, 6-4.
Την απονομή έκανε ο Γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας Κος Κατεβαίνης Τρύφωνας.
Επίσης στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν κι ο αθλητής του Ομίλου Καπέλης Απόστολος και η αθλήτρια ΧηΚυριάκου Ιωάννα. Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής του Ομίλου Nikolay Georgiev.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News