Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τι έγινε στη σουίτα του Στρος Καν;

Χθες έγινε γνωστή µια πιο λεπτοµερής περιγραφήτων όσων συνέβησαν στο ξενοδοχείο όπουο Στρος-Καν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε καµαριέρα, ενώ άλλες δύο εργαζόµενες κατέθεσαν, σύµφωνα µε την εφηµερίδα «New York Post» ότι την προηγούµενη ηµέρα τις είχε καλέσει «να πιουν ένα ποτό», αλλά εκείνες αρνήθηκαν. Οπως έγραψε η ιστοσελίδα «Daily Beast», την 32χρονη καµαριέρα βρήκε σε έναν διάδροµο όπου κρύφτηκε αφότου απέδρασε από το δωµάτιο του Στρος-Καν, ένας συνάδελφός της. Ηταν τροµαγµένη, έτρεµε, είχε δυσκολία να µιλήσει και αµέσως άρχισε να...

ανησυχεί ότι εάν καταγγείλει τον άνδρα που της είχε επιτεθεί θα έχανε τη δουλειά της.

Στο µεταξύ ο Στρος-Καν είχε φύγει από το δωµάτιο και όταν οι συνάδελφοί της και ένας προϊστάµενος που εκλήθη την πήγαν πίσω στη σουίτα για να τους περιγράψει τι συνέβη, εκείνη έφτυσε επανειληµµένα στους τοίχους και τοπάτωµα καθώς διηγόταν πως την εξανάγκασεσε στοµατικό σεξ. Αυτό το σάλιο αναλύεται για ίχνη DNA από την αστυνοµία και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά αποδεικτικά στοιχεία. Ετσι χρειάσθηκε περίπου µια ηµέρα για να ηρεµήσει η γυναίκα, να εξετασθούν αυτά που ισχυριζόταν και να κληθεί η αστυνοµία.

Με ένοπλους φρουρούς και κάµερες να παρακολουθούν κάθε του κίνηση, ο Ντοµινίκ Στρος-Καν βρίσκεται κλεισµένος στο σπίτι όπου µένει προσωρινά, στο πλαίσιο της απελευθέρωσής του υπό αυστηρότατους όρους, έως τη διεξαγωγή της δίκης του.

Την ίδια ώρα πολλές λεπτοµέρειες για το τιακριβώς συνέβη στη σουίτα 2806 του ξενοδοχείου «Sofitel» έρχονται στη δηµοσιότητα, ρίχνοντας φως σε αρκετά ερωτήµατα που είχαν δηµιουργηθεί, ενώ ο δικηγόρος του γνωστοποίησε ότι θα δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Αρχικά η σύζυγος του Στρος-Καν Αν Σενκλέρ είχε νοικιάσει διαµέρισµα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Bristol Plaza», όµως οιυπόλοιποι ένοικοι παραπονέθηκαν για τα αστυνοµικά µέτρα προστασίαςκαι τους δεκάδες δηµοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

«∆εν θα ήταν σωστό να βρίσκεται ανάµεσά µας,να επωφεληθεί της φιλοξενίας µας, έπειτα από τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί», δήλωσε στους «Νιου Γιορκ Τάιµς» ένας από τους τακτικούςπελάτες του ξενοδοχείου στο Μανχάταν. Ο Στρος-Καν κηρύχθηκε «ανεπιθύµητο πρόσωπο» και από την περιοχή του Πανεπιστηµίου της Κολούµπια όπου η κόρη του Καµίγ διαθέτει διαµέρισµα. Ετσι κατέληξε στο 21 ορόφων κτίριο στη διεύ θυνση Broadway 71, το οποίο πλέον αποτελείένα από τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, ώσπου να µεταφερθεί στο σπίτι όπου θα µένει τελικά. Θα πρέπει να ειδοποιεί έξι ώρες πριν βγει από το σπίτι και δεν µπορεί να βρίσκεται εκτός µετά τις 10 το βράδυ και έως τις 6 το πρωί.

---
Πηγή: tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News