Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Έδεσσας

Από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Έδεσσας, ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων τα οποία έχουν γεννηθεί μέχρι 31-3-2009, για το σχολικό έτος 2011-2012, θα γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου 2011.

Βασική προϋπόθεση για την ικανοποίηση του αιτήματος είναι η δυνατότητα του παιδιού να αυτοεξυπηρετείται.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

· Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του νηπίου
· Ιατρική βεβαίωση για καλή σωματική και ψυχική του υγεία, φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται και πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (τεστ Μαντού)
· Βεβαίωση εργοδότη και για τους δύο γονείς
· Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος δήλωσης φόρου εισοδήματος, τρέχοντος οικονομικού έτους.
· Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού Δ.Ε.Η.
· Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, πλέον των παραπάνω δικαιολογητικών είναι απαραίτητη η προσκόμιση άδειας νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.
· Για επανεγγραφή παιδιών απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Έντυπα αιτήσεων και υπεύθυνων δηλώσεων χορηγούνται από την υπηρεσία.

Συμπληρωματικά δικαιολογητικά για ειδικές περιπτώσεις:

· Αναπηρία γονέων ή τέκνων με ποσοστό 67% . Προσκομίζεται αντίγραφο απόφασης Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα.
· Διαζευγμένοι γονείς ή γονείς σε διάσταση. Προσκομίζεται απόφαση επιμέλειας παιδιού από αρμόδιο δικαστήριο και διαζευκτήριο.)

Ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει αυτεπάγγελτα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (άρθρο 16 Ν.3448/2006 ΦΕΚ 57/Α΄) και Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων (30 Ιουνίου), το Δ.Σ. σε ειδική συνεδρίασή του και αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά θα προβεί στην επιλογή και κατανομή των νηπίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Δήμου Έδεσσας.

Επισημαίνεται ότι η συμπλήρωση του ανώτερου από το νόμο επιτρεπόμενου αριθμού νηπίων κατά παιδικό σταθμό, θα γίνει σταδιακά από τις μικρότερες ηλικίες, (νήπια που έχουν γεννηθεί μέχρι την 31-3-2009), προς τις μεγαλύτερες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση των παιδικών σταθμών, Δαρδανελίων 15, τηλ. 2381024074 από τις 7.30 έως 12.30 (αρμόδια Κατερίνα Τσορμπατζόγλου).

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ως εξής:

α. Για τους Παιδικούς Σταθμούς Έδεσσας, Μεσημερίου και Άγρα στα γραφεία της Διεύθυνσης των παιδικών σταθμών, Δαρδανελίων 15, τηλ. 2381024074 από τις 7.30 έως 12.30 (αρμόδιοι: Κατερίνα Τσορμπατζόγλου, Γιώργος Σεκερτζής και Πέτρος Γάγκλιου).
β. Για την Άρνισσα και τον Άγιο Αθανάσιο στα γραφεία του παιδικού Σταθμού Άρνισσας , από τις 9.00 έως 12.30 (αρμόδια κ. Τούλα Θώμογλου )
γ. Για την Παναγίτσα στα γραφεία του παιδικού σταθμού Παναγίτσας (αρμόδια κ. Τάντση Αντωνία) από τις 9.00 έως 12.30.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News