Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παρέμβαση Β. Γιουματζίδη για την μετεγκατάστασης της ΔΕΘ στη Σίνδο

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας, κ. Βασίλης Γιουματζίδης, ύστερα από έναν κύκλο συνεχών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων με τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Χρυσοχοϊδη Μιχάλη, κατέθεσε ερώτηση για το μείζον ζήτημα «της Μετεγκατάστασης της ΔΕΘ στη Σίνδο».Ο κ. Γιουματζίδης θεωρεί ότι η « μετεγκατάσταση της ΔΕΘ θα συμβάλλει στην οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη τόσο της Δυτικής πλευράς της πόλης της Θεσσαλονίκης όσο και των όμορων νομών Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς». Ακόμα, ο κ. Γιουματζίδης σημείωσε ότι η ενέργεια αυτή « θα οδηγήσει στην ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου της ΔΕΘ».
Γι’αυτό ζήτησε από τον Υπουργό να προβεί άμεσα...

στις αντίστοιχες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της μετεγκατάστασης και επίσης να του παραθέσει ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.
Τέλος, ο κ. Γιουματζίδης σημείωσε πως θα παρακολουθεί στενά το συγκεκριμένο ζήτημα γιατί πρόκειται για μία εξέλιξη, η οποία θα συμβάλλει γενικότερα στην αναβάθμιση τόσο του κέντρου της Θεσσαλονίκης όσο και των γειτονικών νομών και σε περιόδους κρίσης τέτοιες ενέργειες είναι επιβεβλημένες και αναγκαίες, καθώς έχουν διττό αποτέλεσμα, γιατί συμβάλλουν στην αναβάθμιση των περιοχών και παράλληλα συντελούν στην ενίσχυση της εμπορικής κίνησης των εν λόγω περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News