Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δωρεά χρημάτων από τους Προμάχους στην ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ!


Άλλη μια όμορφη κίνηση από τους κατοίκους των Προμάχων,αποδεικνύοντας έτσι, πως πολιτισμός είναι η βοήθεια προς τους ανήμπορους!

Οί κάτοικοι της περιοχής μας έχουν αποδείξει πολλά το τελευταίο διάστημα.Να θυμίσουμε πως τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του χωριού,για να δημιουργήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που είδαμε το βράδυ της Αναστάσεως.

Το ποσό που είχε συγκεντρωθεί ήταν υπέρ αρκετό για να καλύψει την αγορά των πυροτεχνημάτων,με αποτέλεσμα να περισσέψει ένα αρκετό ποσό χρημάτων.Οί κάτοικοι,θέλωντας το ποσό αυτό να μην πάει χαμένο,αποφάσισαν να τα δωρίσουν στην ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ!

Μπράβο για ακόμη μια φορά  στους ενεργούς κατοίκους των Προμάχων γι’ αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει καθώς έπεται συνέχεια!


3 σχόλια:

  1. Μπραβο σας παλικαρια του ηρωικου χωριου των ΠΡΟΜΑΧΩΝ και ευχομαι να βρειται και αλλους μιμητες των εργων σας αλλα και αυτη η μικρη λιμνουλα που εχετε φτιαξει να μεγαλωσει και να γινει μια θαλασσα με σκοπο τετοιες κινησεις και ενεργειες ηθους εργου και ελπιδας ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!ΕΙΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OTAN ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ "ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΤΛΠ".ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News