Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Συνεχίζει τη δράση του το Τοπικό Συμβούλιο Νέων της Έδεσσας

Από το γραφείο τύπου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας ανακοινώνεται το εξής:

Μετά από συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος του Το.Συ.Νέων Μπουρδάνης Αντώνιος, με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννου Δημήτριο, τον Πρόεδρο Tουριστικής Α.Ε Πριβαρτιτσάνη Πέτρο, τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ Ρουμελιώτη Γιώργο και τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Έδεσσας Δίου Αναστάσιο, την από κοινού ομόφωνης απόφασης της ένταξης των δημοτικών καταστημάτων της Έδεσσας στο εκπτωτικό πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ινστιτούτο Νεολαίας, μέλος της EYCA (European Youth Card Association).

Με την παραπάνω απόφαση θα δίνεται έκπτωση στους νέους χρήστες ηλικίας 13 έως 30 (μαθητές,φοιτητές, νέους εργαζομένους, νέους ανέργους), της Ευρωπαϊκής κάρτας Νέων στα δημοτικά καταστήματα της Έδεσσας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στον τύπο η προσφορά του κάθε δημοτικού καταστήματος καθώς θα γίνουν και ανάλογες ενέργειες, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Γιώγα Δημήτριο, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρήσεις και φορείς του Δήμου μας.

Με αφορμή της παραπάνω συνάντησης ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας Αντώνης Μπουρδάνης, δήλωσε τα εξής:

«Σε αυτό το πλαίσιο συνεργαστήκαμε πολύ στενά με την Δημοτική Αρχή και στην συνέχεια το ίδιο θα κάνουμε και με τους υπόλοιπους φορείς του Δήμου Έδεσσας.

Οι συνέργειες και η συνεργασία, τόσο η οριζόντια όσο και η κάθετη, αποτελεί...


...πολιτική στάση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, πιστεύουμε ότι μεγιστοποιούμε τα αποτελέσματα των δράσεών μας και κατά επέκταση την κοινωνική προστιθέμενη αξία, που αφορά τους νέους.

Στόχος μας και σκοπός μας είναι, αφού ξεκινήσαμε τόσο δυναμικά να προχωρήσουμε με ουσιαστικά αυξητική διάθεση και τάση, να εντάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς μέχρι το τέλος του έτους, για να είναι ικανοποιημένα πολλά μέλη του Δήμου μας από την Κάρτα Νέων».

Ο Πρόεδρος
ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας
Αντώνης Μπουρδάνης

Η Γραμματέας
ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας
Ειρήνη Θωμαϊδου

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News