Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Μπουτάρης σχεδιάζει φιλικό του ΠΑΟΚ στην Σαμψούντα

Με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που αν πραγματοποιηθεί θα είναι ιστορικός σκοπεύει να επισφραγίσει το τουριστικό άνοιγμα προς την Τουρκία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης. Έτσι επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη έχει στις "βαλίτσες" του μια πρόταση που του έκανε παράγοντας της πόλης Σαμσόν (Σαμψούντα). Η πρόταση αυτή προβλέπει την...


διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ ομάδας της Θεσσαλονίκης και της τοπικής Σαμσούνσπορ. Ο Γ.Μπουτάρης δέχτηκε να παίξει τον ρόλο του μάνατζερ και στοχεύει η ομάδα αυτή να είναι ο ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα επικοινωνήσει με τον Θ.Ζαγοράκη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης του φιλικού.

---
Πηγή: Εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

3 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΩΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΦΙΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPRAVO STON BOUTARH!! KALH KINHSH O ATHLITISMOS MAS ENWNEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΕΜΆΛ ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ...ΑΥΤΌ ΔΗΛΏΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΆΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ...ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΉΤΗ; Ε ΑΛΉΤΗ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΣ ΤΏΡΑ ΝΑ ΡΉΞΕΙΣ ΝΕΡΌ ΣΤΟ ΚΡΑΣΊ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΣΕ ΠΆΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΜΌΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙΣ...Ε ΑΛΉΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News