Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στην πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Στην πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 27-28-29 Μαΐου 2011, καλούμε όσους φίλους επιθυμούν, να εγγραφούν ως μέλη του κινήματος μέχρι τις 11/5/2011, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες που αφορούν στην εκλογή συνέδρων.

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15/5/2011, από τις 10:00 έως τις 18:00, στην Έδεσσα, σε χώρο που θα γίνει γνωστός με νεότερη ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μελών σε όσους το επιθυμούν και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών με δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές, χωρίς το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής:

Γκλαβάκης Γιώργος, 6945-392382
Δαλκαλίτσης Γιώργος, 6980-087441
Δεληπαναγιώτης Χρήστος, 6986-692941
Καρατσώρης Κοσμάς, 6944-500323
Χάλης Τάσος, 6936-409248

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
 

2 σχόλια:

  1. 1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι καθυστέρησε το χαρτί για τη σύλληψη του Καραβέλα και έτσι χάθηκε η τελευταία ευκαιρία να ξεμπροστιαστούν οι μίζες των σοσιαλιστών υπουργών και λοιπών πράσινων στελεχών του ΟΤΕ.
    2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, τη δικαιολογία ότι καθυστέρησε για να μην φανεί σαν πολιτική δίωξη εναντίον του Γιωργάκη. Πώς ζητάει να γίνει αρχηγός κόμματος όταν δεν επιθυμεί τη δίωξη των αντιπάλων?
    3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι έσπρωχνε συνεχώς το Καραμανλή (μαζί με το Σουφλιά, τον Παυλόπουλο και το Μεϊμαράκη) να κάνει πρόωρες εκλογές «για το καλό της χώρας».
    4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, το ρόλο της στη σπίλωση του μακαριστού αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου μέσω του Μανόλη Bασιλάκη, που τον λέγατε Αγιατολαχ και αντίχριστο ;
    5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι μαζί με το Γιωργάκη, σπρώχνανε τον Κώστα Καραμανλή και τον Τάσο Παπαδόπουλο να δεχθούν το προδοτικό σχέδιο Ανάν των αμερικάνων, λέγοντας (και έμμεσα απειλώντας) ότι εάν πούμε ΟΧΙ απειλείται όλος ο Ελληνισμός)
    6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι το Σκοπιανό αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Κέρκυρα με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για να μην τους στενοχωρήσουμε.
    7. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, τις μεθοδεύσεις της αυτοκράτειρας Θεοδώρας υπέρ του Βασιλάκη της Aegean (του ίδιου ακριβώς Βασιλάκη του κολλητού του Γιωργάκη) σε βάρος της νέας Ολυμπιακής για τα δρομολόγια, δίνοντας άδεια να προσγειώνονται στα κατεχόμενα της Κύπρου.
    8. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι η Ντόρα έπαιρνε, μαζί με τον Κυριάκο, «δωρεάν» εξοπλισμό από τη Siemens και μετά λέγανε «συγνώμη, ξεχάσαμε να τα πληρώσαμε”
    9. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι η Ντόρα είχε για σύμβουλο της, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
    10. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι η Ντόρα υπέγραψε τη μονιμοποίηση Μπιρμπίλη (υπουργός του ΠΑΣΟΚ) στο ΥΠΕΞ.
    11. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι στο συνέδριο τα τσιράκια της καλούσανε τον κόσμο να φύγει την ώρα που μιλούσε ο Σαμαράς
    12. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι όλα τα λαμόγια που καταπόντισαν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι στους υποστηρικτές της.
    13. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το 1986, φωνάζανε «ΕΞΩ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ»
    14. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι στην παράταξη μας υπάρχουν δύο τάσεις οι Μητσοτακικοί και οι αντιμητσοτακικοί. Είναι ιδεολογία πλέον το να είσαι αντιμητσοτακικός!
    15. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, την οικογενειοκρατία και το φαρισαϊσμό
    16. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι την επόμενη μέρα, αν και εφόσον βγει, θα ξεκινήσει πογκρόμ των δεξιών στελεχών.
    17. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι η μόνη της σκέψη είναι πως θα αρπάξει την καρέκλα και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να το κάνει.
    18. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι ο Καρατζαφέρης, έστειλε επιστολή στα στελέχη του, να γραφτούν στη ΝΔ και να ψηφίσουν Ντόρα.
    19. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι ο λαγός Ντοράκι δημιούργησε τεχνητή πόλωση στα στελέχη και χάσμα μέσα στο κόμμα.
    20. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ότι η ψήφος μου είναι για τη Ντόρα Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο 8:27.
    ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News