Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πανηγυρική επανεκλογή Αθανασιάδη στις εκλογές της ΠΑΕ Άρης

Η κάλπη μίλησε και το ψηφοδέλτιο «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Θανάση Αθανασιάδη κέρδισε την κούρσα με ψήφους 2.457 και για τα επόμενα δύο χρόνια θα διοικεί την ΠΑΕ.

Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης. Το ψηφοδέλτιο...

«ΆΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» πήρε το πράσινο φώς από τα μέλη της Λέσχη Φίλων Άρη για να συνεχίσει να διοικεί την ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια. Από 3.418 τακτοποιημένα μέλη ψήφισαν τα 3.327 μέλη, ενώ βρέθηκαν 91 ψηφοδέλτια άκυρα/λευκά. Το ψηφοδέλτιο «ΆΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» έλαβε 870 ψήφους, ενώ η Παράταση του Θανάση Αθανασιάδη 2457 ψήφους.

Την ίδια ώρα πάντως μέσα στο γήπεδο ένα ζευγάρι νεόνυμφων έβγαζε φωτογραφίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την νύφη να εκτελεί πέναλτι και να σκοράρει. Γαμπρός και κουμπάρος που ήταν κάτω από την εστία δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν με την νύφη να τρέχει μπροστά στην Θύρα 3 και να πανηγυρίζει το γκολ.

---
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News