Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αποκάλυψη για τη νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα

Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες με τη νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2011-12.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η πρωταθλήτρια Ισπανίας βάζει χορηγό, μετά την επίτευξη συμφωνίας με το ίδρυμα "Qatar Foundation", η οποία θα της αποφέρει 150 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το λογότυπο της Unicef που μέχρι πρότινος κοσμούσε το εμπρός μέρος της κυανέρυθρης εμφάνισης, πλέον θα βρίσκεται πίσω, κάτω από το νούμερο της κάθε φανέλας. Η νέα εμφάνιση περιλαμβάνει...


περισσότερες ρίγες σε κόκκινο και μπλε χρώμα, σαφώς πιο λεπτές από αυτές που είχαν μέχρι τώρα οι εμφανίσεις της ομάδας, ενώ τόσο το λογότυπο του "Qatar Foundation" όσο και αυτό της Unicef είναι τυπωμένα με χρυσά γράμματα.

---
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News