Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μεγάλη η συμμετοχή φοιτητών στις εκλογές στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη η συμμετοχή των φοιτητών σε ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παν.Μακεδονίαςκαι Αριστοτέλειο ενώ αυξημένη είναι και η γενικότερη τάση σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά, πριν από λίγο – 3.30 το απόγευμα- η συμμετοχή στο ΤΕΙ ξεπερνούσε τους 3,000 φοιτητές ενώ συνολικά πέρσι ψήφισαν 3,400. Η συμμετοχη αναμένεται να...

κορυφωθεί το επόμενο δύωρο ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ξεκάθαρο προβάδισμα
της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με αύξηση ποσοστών. Χλιαρή η παρουσία της ΠΑΣΠ με μετριοπαθείς αντιδράσεις.

Ξεχωρίζει ωστόσο η άνοδος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και της νεολαίας του Συνασπισμού, η οποία αποτελει πλήγμα για τη νεολαία του ΚΚΕ αλλάζοντας τα δεδομένα στο αριστερό φοιτητικό χώρο.

---

Πηγή: taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News