Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σε κρίσιμη κατάσταση διαδηλωτής

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στο Γενικο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ένας 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.


Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από τη Σταδίου 10 στο νοσοκομείο και υποβλύθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
Ο 30χρονος νοσηλεύεται διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή και τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα, αν και η κατάστασή του δείχνει να σταθεροποιείται.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε ο άτυχος διαδηλωτής, ενώ έχει ενημερωθεί εισαγγελέας, ο οποίος διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Ο νεαρός είναι φοιτητής φωτογραφίας.
Επίσης έξι διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με αναπνευστικά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί.
Η Αστυνομία προχώρησε σε 24 προσαγωγές, εκ των οποίων 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις


ΠΗΓΗ:newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News