Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μ. Κασσίδης, πρόεδρος ΠΑΟΚ Δυτικού: "Δικαιώθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς"

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δυτικού κ. Μάκης Κασσίδης μας μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ λέγοντας: Νομίζω ότι η χρονιά έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο. Δικαιώθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Νομίζω ότι κάναμε τέτοια δουλειά που να μπορούμε να δικαιούμαστε το σημερινό αποτέλεσμα. Στην Α1 θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα ως επί το πλείστον για να μην κινδυνέψει. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε αυτό που έλειπε χρόνια από τον ΠΑΟΚ Δυτικού με μια μικρή ομάδα από φυτώριο, μια παιδική ομάδα.

Νομίζω ότι σε εγκαταστάσεις είμαστε τέλειοι και με το τελευταίο αθλητικό κέντρο που κάναμε στο λεγόμενο πλατανότοπό μας, ξέχωρα από το κλειστό που είχαμε με τις σάουνες, το γυμναστήριο και τα λοιπά, νομίζω ότι είμαστε πλήρης από κάθε άποψη για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια σταθερή ομάδα τόσο στους μεγάλους στην Α1 όσο και σε μια παιδική ομάδα.

Με ένα χαμηλό κόστος και με παίκτες από τα γύρω χωριά, που κάποια από αυτά πλέον δεν κατεβάζουν και τις ομάδες τους, έχουμε μιλήσει με κάποιους και ξέρουν για τις καινούργιες μας προθέσεις.

Η διοίκηση ήδη έχει πλαισιωθεί από ένα νέο δυναμικό σχήμα 12 ατόμων. Νομίζω ότι δεν περισσεύει κανένας, σε κάθε χωριό σε κάθε πόλη υπάρχουν οι αντιπαλότητες. Δεν περισσεύει κανείς. Είναι μπροστά ένα νέο παιδί σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια, ο οποίος είναι αγαπητός από όλο το χωριό. Θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του. Όλοι μαζί θα κάνουμε μια ομάδα ισχυρή ώστε να μην κινδυνέψει και το κυριότερο θα δώσουμε βάθος στα παιδιά.

Στην ερώτηση αν η άνοδος ήταν κατι που ήθελαν απο την αρχή μας είπε:

Νομίζω ότι...


...στην άκρη του μυαλού του καθενός μας θέλεις να κερδίζεις και ό,τι βγει. Σίγουρα στην άκρη του μυαλού μας από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν να κάνεις το βήμα παραπάνω.

Αλλά ποτέ δεν ξεκινάμε και λέμε ότι πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με καλές συνθήκες, να χαίρονται τα παιδιά μας το ποδόσφαιρο και να μην δημιουργούνται άλλα κι άλλα, με τα προβλήματα που έχουμε. Προσπαθούμε να είμαστε σωστοί.

Τέλος στην ερώτηση αν φοβήθηκε οτι θα χαθεί η άνοδος στο παιχνίδι με της Αμπελιές μας είπε:

Η ομάδα μας είναι δυνατή αλλά όχι τόσο προπονημένη όσο η ομάδα των Αμπελιών. Κακά τα ψέματα δεν υπάρχει τέτοια ομάδα στο νομό με τέτοιο υλικό. Όλα τα παιδιά είναι από το χωριό, χαίρεσαι να είσαι σε μια τέτοια ομάδα. Εμείς δεν έχουμε την φυσική κατάσταση των Αμπελιών. Εγώ φοβήθηκα ακόμη και στην παράταση ότι θα χάναμε το παιχνίδι κυρίως λόγω της διαφοράς αυτής που υπήρχε σε φυσική κατάσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά τελικά η ομάδα των Αμπελιών δεν μπόρεσε να δείξει αυτήν την δυναμική που έχουν κι έτσι πήγαμε στα πέναλτι γκραν γκινιόλ. Τελικά, τέλος καλό όλα καλά.

---
Π. Σαρακινίδης
matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News