Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας Diana!

Φωτό ακόμα και με τη Diana νεκρή...
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στην πριγκίπισσα Diana έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για τις λήψεις ενός παπαράτσι, από το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας που...

βύθισε στο πένθος το βρετανικό λαό.

Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν μέσα από το ντοκιμαντερ για τη ζωή της που έχει γυριστεί και θα προβληθεί για πρώτη φορά στις Κάννες, από τον ηθοποιό Keith Allen και τον Mohammed Al Fayed, του οποίου ο γιος Dodi πέθανε με την Diana.

Το 90λεπτο φιλμ με τιν τίτλο " Unlawful Killing" θα περιλαμβάνει ασπρόμαυρες κοντινές λήψεις της Diana, λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση της Mercedes, στην οποία βρισκόταν στο Παρίσι. Οι σοκαριστικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της Diana και τα ξανθά μαλλιά της θα βγουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο, εκτός από τη Βρετανία.

---
Πηγή: Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News