Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Πυρηνική βόμβα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ> Το Eurogroup απαιτεί γραπτώς τη συναίνεση στα Μνημόνια! Χαμός...

Πυρηνική βόμβα στο διεφθαρμένο  ελληνικό πολιτικό κατεστημένο από το Eurogroup. 

Σύμφωνα με μεταμεσονύχτα ανταπόκριση του Μανώλη Σπινθουράκη στην εκπομπή του Πρετεντέρη, οι Ευρωπαίοι ζητούν να συνεναίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, στα Μνημόνια!

Μιλάμε για πυρηνική βόμβα που θα τινάξει στον αέρα, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ, όσο και το σάπιο επιχειρηματικό κατεστημένο που διαπλέκεται μαζί τους.

Οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι βαθιά διαπλεκόμενοι με τους νταβατζήδες και αδυνατούν να εφαρμόσουν το Μνημόνιο επειδή βρίσκονται σε διαρκείς αλλαξοκωλιές με το σαθρό επιχειρηματικό κατεστημένο.

Γι αυτό προκειμένου να πετάνε τα λεφτά τους απαιτούν  συνέναιση και μάλιστα γραπτή, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ!

Επειδή ακόμη κι αν υπογράψουν οι δύο θα γίνει κόλαση-ας ετοιμαστούμε ν αποχαιρετήσουμε τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ.

Με απλά λόγια πάνε να διαλύσουν μ αυτή τους την λογική  απαίτηση-λεφτά δίνουν οι άνθρωποι-τα δύο κόμματα εξουσίας.

Τα καλύτερα έρχονται...

---
πηγή:kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News