Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ξεκαρδιστική επίθεση ιπτάμενου δίσκου (με λουλούδια) στον Πάνο Καλλίδη (video)

Είναι αλήθεια ότι συχνά οι συνθήκες στα νυχτερινά κέντρα είναι «εχθρικές» για τους καλλιτέχνες, ιδίως όταν οι πελάτες αποφασίζουν να εκδηλώσουν το θαυμασμό τους εκτοξεύοντας τα καθιερωμένα λουλούδια… Πρόσφατα ο Πάνος Καλλίδης αντιμετώπισε ένα αντίστοιχο περιστατικό στο κέντρο που τραγουδά. Όμως ο θαυμαστής του αποφάσισε, πάνω στη χαρά του, να εκτοξεύσει τα λουλούδια μαζί με τους δίσκους! Ο τραγουδιστής αιφνιδιάζεται από την επίθεση των «ιπτάμενων δίσκων» και χώνει ανάμεσα στους στίχους μερικά «γαλλικά» για τον θύτη. Και δεν ξεχνά στο τέλος να του στείλει και μια ειδική αφιέρωση. Δείτε το ξεκαρδιστικό video…

Το κερασάκι στην τούρτα, υπογραμμίζει αυτός που ανέβασε το video στο YouTube, έχει να κάνει με την κοπέλα στο πρώτο τραπέζι, η οποία με μία «διακριτική» κίνηση επιδεικνύει τα προσόντα της σε κάποιο από τα μέλη της ορχήστρας (0:26)!



---
Πηγή: e-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News