Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αφιέρωμα του "Πάνω στην ώρα" στα Λουτρά Πόζαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα, η πρωινή εκπομπή του Alpha "Πάνω στην ώρα" είχε εκτενές ρεπορτάζ στα Λουτρά Πόζαρ στο οποίο μίλησε ο Πρόεδρος των Λουτρών Γ. Ιωαννίδης. Οι παρουσιαστές της εκπομπής Έλενα Παπαβασιλείου και Σπύρος Λάμπρου δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το τοπίο και την ομορφιά της περιοχής και δεν σταμάτησαν τις ερωτήσεις προς τον κ. Ιωαννίδη.
Ο Πρόεδρος των Λουτρών σαν σωστός οικοδεσπότης κάλεσε τους παρουσιαστές να επισκεφτούν την περιοχή μας για να απολαύσουν την φύση και τα νερά μας. Πολύ καλή κίνηση του Προέδρου της επιχείρησης να προβάλλει τα Λουτρά ανέξοδα μέσω της τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


1 σχόλιο:

  1. αυτο πρεπει να ειναι το πρωτο θεμα στα ΜΜΕ της περιοχης μας.Δεν μας νοιαζουν τοσο τα αλλα θεματα Πελλας, Γιαννιτσω Εδεσσας.Μπραβο στο μπλογκ που αναδυκνυει θεματα της Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News