Τρίτη 31 Μαΐου 2011

VIDEO ΣΟΚ: Δάσκαλος-τέρας…

Προσοχή: Σοκαριστικές εικόνες

Την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον ενός δασκάλου στην περιοχή Καφρ Σουκρ λίγο έξω από το Κάιρο διέταξε η Αιγυπτιακή δικαιοσύνη μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την εφημερίδα Αλ Αχράμ που δείχνει τα ‘κατορθώματα’ του.

Στο βίντεο, φαίνεται ο δάσκαλος να χτυπά με ικανοποίηση και μένος τα επτάχρονα και οκτάχρονα παιδιά τα οποία περιμένουν με τρόμο να του δείξουν τις εργασίες τους, χωρίς να...

πτοείται από τις φωνές και τα κλάματα τους.

Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Αίγυπτο είναι γνωστό ωστόσο, για τις “σκληρές” μεθόδους των εκπαιδευτικών λειτουργών. Το 2008 ένας δάσκαλος σε παραθαλάσσια πόλη στην περιοχή της Αλεξάνδρειας συνελήφθη επειδή αφού πρώτα έδειρε έναν μαθητή με χάρακα στη συνέχεια τον χτύπησε στο στομάχι. Αποτέλεσμα της πράξης του δασκάλου ήταν ο μαθητής να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να πεθάνει.


---
Πηγή: ierosagon.org

6 σχόλια:

  1. aftos 8elei gamisi kai ksilo mazi ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi mono gamhsi kai 3ylo kai kremasma mazi..kai o daskalos kai autos pou trabaei me to kinhto kai xazogelaei kai den kanei tipota..kai kati allo eseis pou kanate like ti sas arese re trompes 8a mas trelanete.otan eisastan paidia sas arese na sas dernoune h 8a sas arese na to kanoune auto sta dikas sas ta paidia?eleos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ...ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ontos kai ego aporo poioi pathsan like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα του επερνα το κεφαλι επι τοπου χωρισ δικδστηριο και χωρισ απολογια τελοσ καιθα το κρεμουσα σε πασαλο για παραδιγματισμο ζορρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Auto den einai tipota se sxesi me enan daskalo pou eixa sto dimotiko...ekinos na deite 3ilo pou mas erixne...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News