Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Aύξηση του τουρισμού κατά 10%

Θα μας προτιμήσουν Άγγλοι, Ρώσοι και Σέρβοι για τις θερινές διακοπές τους, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κυρίως λόγω της κρίσης στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και τις σχετικά ελκυστικές τιμές των ελληνικών ξενοδοχείων προς τους ξένους τουρίστες.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, αναμένεται μια αύξηση των αφίξεων της τάξης...

του 10% σε σχέση με πέρυσι, ενώ προσδοκάται και αύξηση εσόδων που θα είναι όμως λίγο μικρότερη (γύρω στο 5% με 8%).

Εάν επαληθευθεί αυτή η θετική εκτίμηση, τότε θα έλθουν στην Ελλάδα φέτος, επιπλέον 1,5 εκατομμύριο τουρίστες, σε σχέση με το 2010.

Όπως γράφει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», μεγάλη αύξηση αναμένεται να παρουσιάσουν οι αφίξεις από τη Βρετανία, τη Ρωσία, τη Σερβία, το Ισραήλ, την Τουρκία και άλλες ανατολικές χώρες. Αντίθετα μικρή μείωση αναμένεται στις αφίξεις από τη Γερμανία, κυρίως λόγω της αρνητικής δημοσιότητας που έχει λάβει εκεί η χώρα μας.

---
Πηγή: zougla
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News