Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε στην Έδεσσα το 4ο τουρνουά μπάσκετ κατά του καπνίσματος

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου). Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 ομάδες με 209 αθλητές. Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε και μια γυναίκα, η Σαρρή Νόπη, με την ομάδα της «Δάφνης» Παναγίτσας. Το ΚΠ «ΟΡΑΜΑ» για να τιμήσει την συμμετοχή της ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση βράβευσε την συμμετοχή της.

1η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Τράπεζας Κύπρου, 2η νικήτρια η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας και την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα του «Διοικητηρίου» η οποία πρότεινε να μοιραστούν την 3η θέση με την ομάδα «Νέμεσις» καθώς ο μεταξύ τους αγώνας ακυρώθηκε λόγω τραυματισμών των παικτών της τελευταίας ομάδας.

Τον διαγωνισμό...

3 πόντων κέρδισε ο Ταουσάνης Γιώργος και δεύτερος ο Κυριαζόπουλος Γιώργος ενώ το Βραβείο Ήθους απονεμήθηκε στην ομάδα των Παλαιμάχων ύστερα από ψηφοφορία.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Γιώγας, ο Πρόεδρος του συλλόγου καλαθοσφαίρισης «Πανεδεσσαϊκού» κ. Νάκης Πασχαλίδης.

Το ΚΠ «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όσους βοηθήσαν για την διοργάνωση του τουρνουά, την επιχείρηση «Δροσιά» για χορήγηση εμφιαλωμένων νερών σε κάθε αγώνα, το φαρμακείο του Γιάννη Κίτκα για την χορήγηση κιτίου πρώτων βοηθειών και τον σύλλογο του «Πανεδεσσαϊκού» που προσκάλεσε τους μικρούς φίλους του μπάσκετ και έπαιξαν έναν αγώνα πριν το τελικό.

Τέλος θέλει να ευχαριστήσει το κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τους αγώνες και όλους τους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του τουρνουά μετατρέποντας το σε μια γιορτή κατά του καπνίσματος.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Π.
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News