Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Δεντροφύτευση στον Εξαπλάτανο (φώτο)

Πολύς ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στην δεντροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" στην περιοχή του γηπέδου στον Εξαπλάτανο. Η δράση περιελάμβανε...
εκτός από δενδροφύτευση, βάψιμο της γέφυρας και καθαρισμό αγριόχορτων.

Πέρα από τους εθελοντές, στο σημείο βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Τραπεζανίδης και κ. Μπαγκή καθώς και πρόεδροι τοπικών συμβουλίων.







3 σχόλια:

  1. Πραγματικά είναι λυπηρό το γεγονός η νέα δημοτική αρχή να προχωρά σε τέτοιου είδους επικοινωνιακές εκδηλώσεις τη στιγμή που τα προβλήματα του Εξαπλατάνου είναι πολλά και σημαντικότερα ακολουθώντας τη πεπατημένη των προηγούμενων διοικήσεων, οργανώνοντας δηλαδή εκδηλώσεις που το μόνο που προσφέρουν είναι η ευκαιρία για φωτογράφηση σε αυτούς που θέλουν να ικανοποιήσουν το ψώνιο τους και να προβάλουν τη μελλοντική τους υποψηφιότητα…. Προφανώς νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς….. μακάρι να έδειχναν την ίδια σπουδή και για τα προβλήματα του χωριού:
    -για τους δρόμους του Εξαπλατάνου που είναι σαν χωματόδρομοι
    -για την αγροτική οδοποιία στους οικισμούς του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου που είναι σε άθλια κατάσταση
    -για το διαρκώς μειούμενο αγροτικό εισόδημα των κατοίκων
    -για την ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδίου για τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου
    Ο λαός όμως ξύπνησε κύριοι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 3.43 ΕΙΣΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ.ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ.ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News