Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Στο "ψυγείο" ο ισολογισμός των Λουτρών μετά από πρόταση Παρούτογλου

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε άλλο ένα Δ.Σ. της Αλμωπίας.

Αν και το κύριο θέμα του σημερινού Δ.Σ. ήταν η παρουσίαση και ψήφιση του ισολογισμού της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών και αφού παρουσιάστηκε από τον ορκωτό λογιστή κ. Βαρλάμη, τελικά μετά από πρόταση του Αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου αποφασίστηκε τα ποσά να διερευνηθούν περαιτέρω από τη νέα διοίκηση και να τα εμφανίσουν σε... δύο μήνες.

Ποιος ο λόγος να μας παρουσιάσετε ένα θέμα το οποίο τελικά θα συζητηθεί σε δύο μήνες;

Μετά από μία 2ωρη συνεδρίαση και την "στείρα" αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της απερχόμενης διοίκησης, η δημοτική αρχή αποφάσισε...

...αβίαστα και χωρίς να ζητήσει τη γνώμη του σώματος να "ακυρώσει" ένα τόσο σημαντικό θέμα και να παίξει για άλλη μια φορά με τα νέυρα των πολιτών της επαρχίας μας.

Αυτό μπορεί κανείς να το εκλάβει είτε ως αμέλεια, είτε  ως επιμελή συγκάληψη της "αλήθειας" που πολυδιαφημίζετε" από την πρώτη μέρα της εκλογής σας.

Αυτή η τακτική της Δημοτικής Αρχής έχει σχολιαστεί αρνητικά από πολλές πλευρές, καθώς πολλοί είναι αυτοί που την χαρακτηρίζουν "στρουθοκαμηλισμό".
Ο Πέτρος Ζέρζης από την πλευρά του πρότεινε να καταψηφιστεί ο ισολογισμός από όσους δεν τον εγκρίνουν, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πλειοψηφία.

9 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΚ--Α ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΑΝΕ. ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ.Σ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ.ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ,ΛΕΝΕ....ΛΕΝΕ....ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.Ο ΚΛΕΦΤΗΣ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ....ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ 1.350.000Ε. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ. ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟΤΕ....ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΛΑΓΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πρόταση του Προέδρου των Λουτρών που είπε να απαλλάξουμε τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης δεν την άκουσες? Η αναβολή επήλθε ακριβώς για να μην απαλλαγεί η προηγούμενη διοίκηση σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου της επιχείρησης των λουτρών.. Είμουνα και εγώ εκεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.....ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!! ΟΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΧΑΛΑΛΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ. Α-Ξ-Ι-Ο-Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ 30-6-2011.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΘΑΡΣΗ.ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.Ε ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/6 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΣΧΕΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ 2ΩΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ ΑΠ ΑΥΤΕΣ! ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o 5.41 einai poly asxetos... kai kompleksikos.. an den exeis idea apo koina min les kakovoula sxolia epeidi mono kai mono den vgike o agapimenos sou zerzis i mpinos? opote kalitera na masas para na milas.. asxete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΘΙ. ΤΟ ΜΙΣΘΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ. ΗΡΘΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα τοσο καιρο τι κανουν οι αντιδημαρχοι και τα στελεχη του Δημου? τωρα περιμενουν να μελετησουν τα οικονομικα στοιχεια της Δημοτικης επιχειρησης?
    δεν χτυπησε καθολου καλα ,αυτη η αναβολη 2 μηνων.
    Το μονο καλο ειναι ο ορκωτος λογιστης που δεν αμφισβητειτε απο κανενα.
    υγ.Ο δημαρχος ή καποιος απο το συνδυασμο του να υποδειξει στο Παρουτογλου οτι ασκει λειτουργημα και οχι χομπυ.
    Οτι εχει θεσμικο ρολο και οχι χαβαλε.
    Ας του μαθει καποιος οτι πρωτα μετραει το ηθος και ο πολιτισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News