Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Τετ α τετ" Π. Ζέρζη - Χρ. Μπίνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βελτιωμένες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι σχέσεις μεταξύ του Πέτρου Ζέρζη και του Χρήστου Μπίνου. 


Οι δύο πρώην Δήμαρχοι Αριδαίας τον τελευταίο καιρό ακολουθούν μία παρόμοια «γραμμή» στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Αλμωπίας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που συζητούν και σε προσωπικό επίπεδο διάφορα θέματα σχετικά με τον Δήμο και τα προβλήματά του. Το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους φάνηκε και από την πρόσφατη κοινή τους έξοδο. 


Οι δύο άντρες κάθησαν στο ίδιο τραπέζι σε κεντρικό καφέ της Αριδαίας και...
 
...συζήτησαν για αρκετή ώρα. Ο φωτογραφικός φακός του Aridaia News, τους «συνέλλαβε» σε ένα «τετ α τετ».

4 σχόλια:

  1. ο πολιτικος πολιτισμος δυο πρων δημαρχων δεν εκπλησει ΚΑΝΕΝΑΝ. Καλα κανουν και συζητουν,καλα κανουν και ανταλλασουν αποψεις.Κρινω οτι αργησαν και ολας.Τωρα που και οι δυο ειναι στην αντιπολιτευση....ισως ...εβαλαν μυαλο και αυριο απο κοινου δωσουν λυσεις στο χωρο της κεντροδεξιας.Υπαρχουν πολλα περιθωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8,51 ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ενωθούν οι δυο δήμαρχοι, γιατί από την εμπειρία και τα λάθη τους θεωρώ ότι τους έχει κάνει πιο δυνατούς για να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα της περιοχής.
    Ελπίζουμε και θα σας στηρίζουμε πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας θυμηθει ο Κος ΤΑΚΗΣ τις χειρονομίες του φωτογραφιάκια σε βάρος του στο ντιμπέιτ το προεκλογικό που έγινε στο Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News