Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Νέος πολιτικός αγώνας για την Π. Φουντουκίδου;

Όλο και πιο συχνές γίνονται οι εμφανίσεις της Παρθένας Φουντουκίδου σε ανοιχτές εκδηλώσεις του Νομού Πέλλας, γεγονός που «αναζωπυρώνει» τις φήμες οι οποίες την θέλουν να είναι εκ νέου Υποψήφια Βουλευτής Ν. Πέλλας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Η στάση της φανερώνει πως σίγουρα αυτή η ιδέα δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη, αντίθετα αποτελεί και προσωπική της φιλοδοξία.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη και αναμένεται να αποτελεί ερωτηματικό για αρκετό καιρό ακόμα, είναι αν το ενδιαφέρον πηγάζει και από τις δύο πλευρές, της ίδιας και του κόμματος ή αν είναι μονόπλευρο.

Θα πορευτεί η Ν.Δ. με την δοκιμασμένη συνταγή ή θα προτιμήσει να συμπεριλάβει και νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιό της; Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο...

...δεν έχει έρθει προς το παρόν η ώρα να απαντηθεί…
 

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News