Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Το "ξέσπασμα" του Π.Ζέρζη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δική του απάντηση κλήθηκε να δώσει ο Πέτρος Ζέρζης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. Αλμωπίας, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του χρέους των Λουτρών Πόζαρ. Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας τοποθετήθηκε για το οικονομικό άνοιγμα που φέρεται να έχει η Δημοτική Επιχείρηση, μέσα σε ένα κλίμα αντιδράσεων και αντιπαραθέσεων τόσο με τον Δημήτρη Πασόη, όσο και με τον Νίκο Αποστολίδη. Ο τελευταίος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Ζέρζη και του ζήτησε να απολογηθεί για όλα όσα βγαίνουν στο φως. Ο Πέτρος Ζέρζης μέσα από ένα ξέσπασμα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο ως απολογούμενος και πως έχει όλη την καλή διάθεση να απαντήσει σε όσες ερωτήσεις μπορεί. Ωστόσο, εκνευρίστηκε και δεν το έκρυψε από την επίθεση που δέχτηκε από όλες σχεδόν τις πλευρές. Χαρακτηριστική ήταν αυτή του Νίκου Παρούτογλου. Ο Αντιδήμαρχος, έθεσε κάποια ερωτήματα τα οποία όμως δεν μπορούσε να απαντήσει ο κ. Ζέρζης, καθώς ήταν λογιστικής φύσεως. Ωστόσο, τον παρέπεμψε στους λογιστές της επιχείρησης, οι οποίοι όπως είπε έχουν όλα τα στοιχεία που ζητάει. Επίσης, αναφέρθηκε και στο γεγονός, ότι και το 2002 η Επιχείρηση των Λουτρών είχε οικονομικό άνοιγμα ύψους 668.000 ευρώ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΞΕΣΠΑΣΜΑ" ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:

"Θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις μπορώ. Άλλωστε, έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες εδώ πέρα.
Ξεκινώντας, θέλω να αναφερθώ στα εξής: Με περισσή ευκολία εδώ και πολύ καιρό, γίνεται μία μεγάλη κουβέντα γύρω από τα Λουτρά. Μία Δημοτική Επιχείρηση η οποία εμφανίζει ένα άνοιγμα του 1.350.000 ευρώ, άλλα θέλω να σταθώ στο ότι επίσης με περισσή ευκολία κανείς δεν αναφέρεται στο τι έργο έγινε εκεί πάνω. Θέλω να θυμίσω ότι δεν είναι πρώτη φορά που η επιχείρηση εμφανίζει χρέος και αυτό το λέω με βάση ισολογισμούς των επιχειρήσεων. Για το 2002 485.000 ευρώ χρέος. Ο ισολογισμός μιλάει για υποχρεώσεις μακροπρόθεσμες - βραχυπρόθεσμες σε προμηθευτές, επιταγές, φόρους, τέλη, ασφαλιστικούς οργανισμούς, πιστωτές και βγαίνει 668.000 ευρώ απαιτήσεις. Το 2002 η επιχείρηση κλείνοντας είχε:
μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 182.000 ευρώ, βραχυπρόθεσμες α) προμηθευτές 163.000 ευρώ, β) επιταγές - πληρωμές 35.546 ευρώ, γ) υποχρεώσεις από φόρους - τέλη 148.684 ευρώ, δ) ασφαλιστικοί οργανισμοί 50.169 ευρώ, ε) πιστωτές διάφοροι 485.000 ευρώ, ΣΥΝΟΛΟ 668.030 ευρώ. Η επιχείρηση είχε στο τέλος του 2002 τέτοι χρέος επί τζίρου 754.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ξεπερνούσε το 65% επί του τζίρου".


1 σχόλιο:

  1. Σχολείο Δημοτικού?
    Τραγικοί είναι οι άνθρωποι...σαν μικρά παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News