Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμαρχο Αλμωπίας!

Μια ευχάριστη συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πασόης, καθώς τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του μικροί κάτοικοι του Λυκοστόμου, συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο του χωριού κ. Μαρία Τσακώντση. Τα συγκεκριμένα παιδιά δημιούργησαν μια ομάδα δράσης με σκοπό την περιποίηση διάφορων χώρων του χωριού τους. Ο Δ. Πασόης τους υποδέχτηκε με πολύ χαρά, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία και άκουσε με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των παιδιών ώστε να διευκολυνθεί η δράση τους. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να τους προμηθεύσει με φυτά, μπογιές και λάστιχα για πότισμα. Τέλος ζήτησαν να φτιαχτούν μπλουζάκια κάτι που έγινε αμέσως αποδεκτό αφού ο Αντιδήμαρχος κ. Παρούτογλου προσφέρθηκε να τους τα κάνει δώρο. Τα παιδιά όμως επιφύλασσαν ακόμα μία έκπληξη καθώς...

...έκαναν δώρο βραχιόλια στον κ. Πασόη, στο κ. Παρούτογλου και την κ. Μπαγκή.
Οι μικροί κάτοικοι του Λυκοστόμου και η Πρόεδρος κ. Τσακώντση ευχαριστούν τον κ. Πασόη και τον κ. Παρούτογλου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

 

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News