Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πειθάρχησε και υπερψηφίζει η Βάσω Παπανδρέου

Πολλές καρδιές σταμάτησαν όσο μίλαγε στη Βουλή η Βάσω Παπανδρέου, αφού κατά την εξέλιξη της ομιλίας της έδινε την εντύπωση ότι θα ανακοίνωνε πως... 


καταψηφίζει το μεσοπρόθεσμο. «Μπορούμε να υπογράψουμε την καταδίκη της χώρας μας; Να την επικυρώσουμε με την ψήφο μας; Η προφανής απάντηση είναι όχι», έλεγε κι όλοι περίμεναν να πέσει η «βόμβα».

Ωστόσο συνέχισε ανακουφίζοντας το οικονομικό επιτελείο: «Υπάρχει όμως εναλλακτική πρόταση; Η χώρα οδηγείται σε κατάρρευση. Αν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και δεν αλλάξει κάτι στην πολιτική μας, η κατάρρευση θα έρθει σε λίγο. Αν όμως καταψηφιστεί, η κατάρρευση θα έρθει αμέσως».

Στο σημείο αυτό η Βάσω Παπανδρέου χρησιμοποίησε πρώτο πρόσωπο και δήλωσε:

«Δεν είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη για την κατάρρευση και της πολιτικής και της οικονομίας στη χώρα μας. Θα ψηφίσω, γνωρίζοντας ότι ψηφίζω το μαχαίρι αντί για το πιστόλι».

Αυριο βέβαια κανείς δεν θα θυμάται τις δηλώσεις της αλλά το όνομά της θα υπάρχει στον κατάλογο με αυτούς που υπερψήφισαν.

---
πηγή:trelokouneli

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΤΑΧΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ -ΤΑΧΑ ΑΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ!!!! ΜΠΗΚΑΝ ΜΩΡΕ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφτασε η ώρα και για τους βουλευτές του νομού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News