Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Tις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 2, 3 και 4 αστέρων και τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων - διαμερισμάτων 3 και 4 κλειδιών καλεί το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να υποβάλλουν...
αίτηση συμμετοχής μέχρι 30-6-2011 προκειμένου να καταρτίσει το Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού αφορά στη χρονική περίοδο Ιούλιου - Οκτωβρίου 2011, για πραγματοποίηση λουτροθεραπείας 12 ημερών, συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων (των οποίων οι συνταξιούχοι τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).

Oι επιχειρήσεις θα πρέπει:

1. Να βρίσκονται εντός των λουτροπόλεων της χώρας μας, με ιαματικές πηγές τουριστικής ή τοπικής σημασίας, στις οποίες λειτουργούν υδροθεραπευτήρια του ΕΟΤ ή Ιδιωτικά ή Δημοτικά ή Κοινοτικά ανεξάρτητα αν λειτουργούν σαν Δημοτικές ή Κοινοτικές Επιχειρήσεις ή είναι μισθωμένα.


2. Να είναι εφοδιασμένες με το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.

3. Να διαθέτουν άδεια λειτουργίας κυλικείου από την αρμόδια Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή, εκτός από τις επιχειρήσεις επιπλωμένων διαμερισμάτων, που δεν υποχρεούνται να παρέχουν πρωινό εφόσον διαθέτουν οργανωμένη κουζίνα εντός των διαμερισμάτων.

4. Κατ' εξαίρεση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων 2 κλειδιών παραμεθορίων περιοχών.

Η ημερήσια επιδότηση για παροχή διανυκτέρευσης και πρωινού καθορίστηκε ως εξής:

Α) Ξενοδοχεία 16,50 ευρώ ημερησίως κατ΄ άτομο

Β) Επιπλωμένα Διαμερίσματα 14,00 ευρώ ημερησίως κατ' άτομο (χωρίς πρωινό)

Γ) Επιπλωμένα Δωμάτια 13,40 ευρώ ημερησίως κατ' άτομο.

Η τιμή του γεύματος που θα καταβάλλει ο δικαιούχος (εφόσον επιθυμεί να γευματίζει εντός του ξενοδοχείου) καθορίστηκε σε 14 ευρώ.

Στην αίτηση που θα υποβληθεί στη Διοίκηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα αναγράφεται:

- ο τίτλος της επιχείρησης

- η κατηγορία που έχει καταταγεί

- ο χρόνος λειτουργίας [έναρξη - λήξη μέσα στο έτος]

- η εγκεκριμένη δυναμικότητα αναλυτικά [δωμάτια απλά / δωμάτια με λουτρό]

- η λειτουργία κυλικείου ή εστιατορίου εντός της επιχείρησης.

Ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν για πρώτη φορά αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του Θεραπευτικού Τουρισμού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και αυτοί που έχουν εφοδιαστεί με νέο σήμα λειτουργίας, θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν:

1. Το ειδικό σήμα λειτουργίας (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο).

2. Άδεια λειτουργίας κυλικείου ή εστιατορίου (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News