Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ενημερωτική σύσκεψη για τους νέους στα Γιαννιτσά

Ενημερωτική σύσκεψη για τα προγράμματα της κυβέρνησης για τους νέους το Σάββατο 4 Ιουνίου στα Γιαννιτσά
Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας Θεοδώρας Τζάκρη, και με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς, κ. Γ. Λιβανού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών, ενημερωτική συνάντηση και διάλογος με τους φορείς και τους νέους του νομού Πέλλας, με θέμα τις πολιτικές της Κυβέρνησης για τους νέους.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν...
πλήθος φορέων και ειδικότερα o Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, οι Δήμαρχοι Πέλλας, Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας, εκπρόσωποι από τους Εμπορικούς Συλλόγους Γιαννιτσών, Έδεσσας, Κρύας Βρύσης, Αριδαίας και Σκύδρας, το Επιμελητήριο Πέλλας, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Γιαννιτσών και Έδεσσας, ο Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας και τα Τοπικά Συμβούλια Νέων του Νομού.
Η Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναφερθεί στα προγράμματα της κυβέρνησης που προωθούν και στηρίζουν την απασχόληση και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας. Ειδικότερα θα παρουσιάσει τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για τους νέους, τα προγράμματα του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης σχετικά με τη νεανική επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας startupgreece, το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε νέους 16-24 ετών και τα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, θα κάνει μια πλήρη παρουσίαση του ρόλου της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και των προγραμμάτων της. Θα αναφερθεί ιδιαίτερα στο τρίπτυχο Κατάρτιση – Απασχόληση – Επιχειρηματικότητα, δίνοντας έμφαση στα Προγράμματα Πανελλήνιας Εμβέλειας. Τέτοια προγράμματα είναι η παροχή δωρεάν νομικής υποστήριξης και συμβουλευτικής προς τους Νέους, τα προγράμματα για την υποστήριξη των νέων αγροτών, την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων, το πρόγραμμα Youth in Action, το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού, καθώς και το πρόγραμμα «Θυρίδες νεανικής επιχειρηματικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News