Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι αμοιβές του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ

 
"ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ";
Μπορεί να προτίμησαν να τραπούν σε «άτακτη φυγή» τα μέλη της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας, ωστόσο είχαν τον χρόνο και κυρίως την βούληση να υπερψηφίσουν τις αμοιβές του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έτσι, ο πρόεδρος αμοίβεται με τον μισθό του Αντιδημάρχου, ο Αντιπρόεδρος με τα μισά του Προέδρου και ο Διευθύνων Σύμβουλος το ίδιο με όσα έπαιρνε και ο προηγούμενος.

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Μπίνος ο οποίος εξέφρασε την άποψή του λέγοντας πως...

...προτείνει ο πρόεδρος να αμοίβεται με 800 ευρώ, ωστόσο δεν φάνηκαν να του δίνουν και πολύ σημασία...

3 σχόλια:

  1. ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ!!! ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντρόφια ψυχραιμια. το μονο που σας ενδιαφερει ειναι ο μισθος;ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!! ο ΜΠΙΝΟΣ σας προτεινε 800Ε και εσεις ψηφισατε να παιρνετε 1400Ε; ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sintrofoi psixremia. eprepe na zitisete mistho toylaxiston 2000E. tosi koyrasi den tha plirothi;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News