Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Παπανδρέου για στημένα: "Μην σταματάτε πουθενά, δεν με ενδιαφέρει ποιοί είναι"

Μπροστά στο νόμο Ολυμπιακός και Πυρσός Γρεβενών είναι ίσοι. Παναθηναϊκός και Φίλιππος Γιαννιτσών είναι ίσοι, ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Επανομής είναι ίσοι.
Είπε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Υπουργός και έμπιστος του Παπανδρέου, Γερουλάνος: "«Χτες η αστυνομία προχώρησε σε 15 συλλήψεις και 10 προσαγωγές. Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολές για να μην σταματήσουμε πουθενά. Ο πρωθυπουργός μίλησε για αποκατάσταση της ευνομίας και για ένα κράτος δικαίου."


Καιρός ήταν. Ο λαός μαζί σας. Θέλει να μη σταματήσετε πουθενά. Ακόμη κι αν η έρευνα αγγίξει και τον βαρύ πρόεδρο-φόβητρο. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Σε ολόκληρο..
Στρος-Καν έβαλαν βραχιολάκια, επιτέλους να μπουν και στον βαρύ. Να σταματήσει αυτή η αλητεία της "τυρανίας των επώνυμων" και να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα το εκτιμήσει κ.Παπανδρέου.

3 σχόλια:

  1. Αν θέλουμε ενα κράτος δικαίου τότε πρώτος πρέπει να μπεί στην φυλακή ο Παπανδρέου και οι ακόλουθοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΡΕ ΠΠΝΔΡ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News