Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Άκης: "Καμία ευθύνη για τα υποβρύχια - Οι άλλοι φταίνε"

Ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έκρυψε πικρία του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε πως τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν προαποφασίσει την ενοχή του.

Αιχμές για τους διαδόχους του στο υπουργείο Άμυνας άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από λίγο ην κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Πριν εισέλθει στην αίθουσα, σε συνομιλία με δημοσιογράφους έκανε ειδική αναφορά στην πορεία της εξέλιξης της σύμβασης από το 2001 και μετά, από τους επόμενους υπ. Εθνικής Άμυνας λέγοντας:

«Έχει πολύ ενδιαφέρον και η Επιτροπή Εξοπλισμών που διερευνά την εκτέλεση της σύμβασης για ένα ακόμη υποβρύχιο και την αναβάθμιση τριών ακόμα».

Κατά τα άλλα δήλωσε πως η σύμβαση που υπεγράφη επί των ημερών του ήταν σύννομη και έβαλε στο κάδρο των όποιων ευθυνών όλους τους υπουργούς της Κυβέρνησης Σημίτη της εποχής εκείνης, λέγοντας πως «όλες οι αποφάσεις των αρμόδιων συλλογικών οργάνων και του ΚΥΣΕΑ ήταν ομόφωνες».

«Θα δώσω άλλη μια μάχη.. Στην πολιτική όλα μπορείς να τα περιμένεις» πρόσθεσε στους δημοσιογράφους, αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει… ακόμη και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έκρυψε πικρία του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους πώς ένιωσε περνώντας μπροστά από τα γραφεία του κόμματος, ο πρώην Υπουργός απάντησε με νόημα: «Δεν κατάλαβα ότι ήταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ήταν πολύ άδεια».

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News