Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πράσινη δράση από το Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης"

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1972 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ Η΄ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ.

ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ «ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.

Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ...

ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ «Μ.ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΩΡΑΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ) ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ - ΔΕΝΔΡΩΝ )
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ « Μ.ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ» ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ SOS ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΙΚΗ ,ΠΡΑΣΙΝΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ.






ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,


ΦΩΤΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.Σ «Μ.ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ»
ΚΑΙ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Α.Σ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στο σύλογο για αύτες του τις κινήσεις.... Επιτέλους κάτι αρχίζει να γινετε σε αυτό το χωριό που τα τελευταια χρόνια(το ελαχιστο 15) έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο.
    Φώτη πάρε κοντά σου τους άξιους, γιατί υπάρχουν, και προχώρα....


    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News