Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αθανασιάδης: «Με δροσίσανε» - Κάνει και χιούμορ ο τσάμπα μάγκας


Αφού επί δύο μήνες ο κ.Αθανασιάδης έβγαινε στα κανάλια και φώναζε ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο τώρα δηλώνει ότι καλά έπραξε και άλλαξε γνώμη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Πράσινο κανάλι «με δροσίσανε», καθώς 20 περίπου άτομα...

τον προπηλακίσανε νωρίτερα στη Βουκουρεστίου πετώντας του νερό και μπουκάλια.

Τελικά δεν υπάρχει καμιά ελπίδα από τους πολιτικούς μας.. Τσάμπα μάγκες το παίζουν όλοι

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News