Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


ΣΥΡΙΖΑ : ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ :
Η κυβέρνηση εδώ και ώρες έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην πλατεία Συντάγματος και στις γύρω περιοχές. Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες πολίτες κινδυνεύουν από την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και τις αστυνομικές επιθέσεις. Το επικίνδυνο κυβερνητικό σχέδιο άγριας καταστολής και άμεσης διάλυσης 36 ημερών μαζικότατων και.....ειρηνικών διαδηλώσεων αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που πριμοδοτεί τη στρατηγική της έντασης και της βίας που οδηγεί σε επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ζητάμε την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από το κέντρο της πόλης.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ :
Με παρέμβαση του στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, κατήγγειλε εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας την πρωτοφανή επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χρήση χημικών, ζήτησε τον άμεσο απεγκλωβισμό από το Μετρό και την ευρύτερη περιοχή διαδηλωτών και....άλλων πολιτών και το σταμάτημα της ρίψης χημικών που δημιουργούν αφόρητη κατάσταση σε χιλιάδες ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News