Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ομιλία του Δημήτρη Βίτσα Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΣΥΝ στην Έδεσσα

Την Τετάρτη 6 Ιουλοίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας και ώρα 19:30, Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού, θα μιλήσει για τις πρωτόγνωρες και σημαντικότατες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας. Θα γίνει ανάλυση όλων των νέων δεδομένων (ψήφιση του μακροπρόθεσμου πλαισίου 2012-2015, άμεσες επιπτώσεις στα λαϊκά στρώματα και το εργασιακό περιβάλλον, κ.α.) και παράλληλα θα αναπτυχθούν εκτενέστατα οι αριστερές προτάσεις διεξόδου από την πρωτοφανή κρίση...

που διέρχεται ο λαός της χώρας μας.
Η εκδήλωση διοργανώνετε από την Νομαρχιακή Επιτροπή Συνασπισμού Ν. Πέλλας και την Πολιτική Κίνηση ΣΥΝ Έδεσσας-Σκύδρας και είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να ακούσουν και να συζητήσουν για τις αριστερές προτάσεις διεξόδου από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση που μαστίζει τον Ελληνικό και όχι μόνο, λαό.


ΣΥΡΙΖΑ
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝ Ν. Πέλλας
Πολιτική Κίνηση ΣΥΝ Έδεσσας-Σκύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News