Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τελειώνει από την Εθνική ο Αβραάμ λόγω της εμπλοκής του στα στημένα παιχνίδια

Η εμπλοκή του ονόματος του αμυντικού του Ολυμπιακού στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΕΠΟ και είναι πιθανό να μην κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα. Τελειώνει και ο Γεωργιάδης από τον πάγκο της Ελπίδων.

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΕΠΟ...

είναι έντονη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα στημένα και θα περιμένουν τις τελικές δικαστικές αποφάσεις και σε περίπτωση που αποδειχτεί η εμπλοκή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην όλη υπόθεση δεν θα ξανακληθεί να φορέσει το εθνόσημο.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Εθνικής Ελπίδων φέρεται να είναι μπλεγμένος στην υπόθεση μια και το όνομά του βρίσκεται στη ίσα του Πορίσματος της εισαγελικής αρχής.

---
Πηγή: newsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News