Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι οκτώ!

Η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων οχτώ ατόμων με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι γεγονός. Ενδέχεται όμως να βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου και σύντομα να έρθουν νέες αποκαλύψεις για πολύ μεγάλους «παίκτες» του αθλήματος στη χώρα μας, που φέρονται να εμπλέκονται σε πολυδιάστατο σκάνδαλο με θύμα...

το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το «vima.gr» εμπλοκή στην υπόθεση έχουν πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Τις επόμενες ώρες όμως, είναι πιθανό οι Αρχές αξιολογώντας αυτά τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις και τα ονόματα αυτά να βγουν στην επιφάνεια… Τότε θα φανεί και το πραγματικό βάθος αυτής της υπόθεσης που ίσως αποτελέσει το μεγαλύτερο στοίχημα και ταυτόχρονα ευκαιρία για κάθαρση του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου.

---
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News