Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κλείνει την ΕΠΟ

Να αναστείλει τη λειτουργία της ΕΠΟ από την προσεχή Δευτέρα, ζήτησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας. «Πρέπει να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και έκανε παράλληλα λόγο «για ποδόσφαιρο των...

μπράβων , των στημένων αγώνων και του χουλιγκανισμού». Μεταξύ άλλων, ο κ. Πιλάβιος είπε: «Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα στην ποδοσφαιρική οικογένεια και την κοινωνία. Να διαλέξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τι είδους ποδόσφαιρο θέλουν. Αν επιθυμούν το ποδόσφαιρο των μπράβων , των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων! Προτείνω και θέτω προς ψηφοφορία σε όλα τα μέλη -ενώσεις της ομοσπονδίας, να ανασταλεί από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεωτέρας κάθε λειτουργία της ΕΠΟ και των ενώσεων».

---
Πηγή: fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News