Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η G.Paltrow θέλει να μάθει στα παιδιά της αρχαία ελληνικά! Έβαλε αγγελία για να βρει δάσκαλο!

Τα παιδιά της Gwyneth Paltrow με τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, είναι εφτά και πέντε ετών, επομένως είναι μια καλή ηλικία για να ξεκινήσουν να μαθαίνουν αρχαία ελληνικά!

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως είναι το σχέδιο των γονιών τους, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες...

Η Paltrow και ο Martin έβαλαν αγγελία, με την οποία αναζητούν έναν δάσκαλο, ο οποίος να μιλάει άπταιστα λατινικά, γαλλικά, ισπανικά και αρχαία ελληνικά, για να διδάξουν τα δύο παιδιά τους! Ο τέλειος υποψήφιος θα πρέπει ακόμα να είναι αθλητικός τύπος, και να είναι εξοικειωμένος με την φιλοσοφία, την τέχνη και το σκάκι!

Σε αντάλλαγμα θα αμείβεται με 90.000 δολάρια το χρόνο για δύο με τέσσερις ώρες δουλειάς καθημερινά, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει με το ζευγάρι ανά τον κόσμο (φυσικά με πληρωμένα τα έξοδα), καθώς και να χρησιμοποιεί ελεύθερα ένα διαμέρισμα που έχει το ζευγάρι στην κατοχή του στο δυτικό Λονδίνο!

Οι ίδιοι εξήγησαν ότι πήραν αυτή την απόφαση γιατί θεωρούν ότι το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα 'έχει έλλειψη σε παραδοσιακά στοιχεία κλασικής σκέψης και εκμάθησης'. Επομένως, μετά το σχολείο και τα σαββατοκύριακα, τα παιδιά θα κάνουν τα έξτρα μαθήματα!

Αν έχετε τα προσόντα, ρίξτε μια ματιά στο Tutors-International.com, για να βρείτε την αγγελία!

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News