Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Oικονομική ενίσχυση των παραγωγών που ζημιώθηκαν από το Ε.coli

Η Διεύθυνση Γεωργίας Γιαννιτσών ανακοινώνει:

Μετά την κρίση που προέκυψε στην διάθεση των λαχανικών της χώρας μας λόγω της έξαρσης στην Γερμανία του βακτηρίου Ε. Coli και της ζημίας που υπέστησαν οι παραγωγοί της περιοχής μας, η Ε.Ε. αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση των παραγωγών οι οποίοι ζημιώθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε την Τρίτη 28-06-2011 ενημερωτική σύσκεψη στο Δ.Δ. Παλαιφύτου, όπου ανακοινώθηκαν τα εξής:


1. Όλοι οι παραγωγοί που έχουν υποστεί οικονομική ζημιά, μπορούν να αποζημιωθούν είτε για τις ποσότητες των προϊόντων που θα αποσύρουν, είτε για την μη συγκομιδή (εκρίζωση) των φυτών που δεν τους συμφέρει πλέον να καλλιεργούν για να πάρουν παραγωγή.

2. Οι αιτήσεις ένταξης σε κάποιο από τα δύο προγράμματα θα γίνονται δεκτές στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου & Φυτοπροστασίας Γιαννιτσών (στην παλιά Δ/νση Γεωργίας) και στο Γραφείο Ποιοτικού Ελέγχου Σκύδρας και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 30-06-2011.

3. Τα λαχανικά που εντάσσονται στο πρόγραμμα και δικαιούνται αποζημίωσης είναι τα: αγγουράκια, τομάτες, μαρούλια, πιπεριές, κολοκυθάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:
23820 84412 και 23820 84413 στα Γιαννιτσά
23810 89324 για την Σκύδρα



Ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας
& Κτηνιατρικής Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News