Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σπίτια από... παραμύθια! (photos)

Οι στέγες από άχυρο δεν είναι σπάνιες στην αγγλική επαρχία, αλλά τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς σε δημοτικότητα. Το αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι εντυπωσιακό.
Οι στέγες από άχυρο και άλλα παρόμοια υλικά όπως καλάμια ή σχοίνα είναι αποδοτικές και οικονομικές, χωρίς να είναι αυτός ο βασικός λόγος για τον οποίο τις προτιμούν. Πέρα από το ότι είναι απόλυτα οικολογικές ο βασικός λόγος της χρήσης τους είναι η διατήρηση της παράδοσης και του ύφους των βρετανικών χωριών. Πράγματι τα σπίτι μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθι.
Πράγματι τα σπίτι μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθι...
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News