Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οπαδός του ΠΑΟΚ έκανε τατουάζ το αυτόγραφο του Vieirinha

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ», ένας οπαδός του ΠΑΟΚ από τα Μουδανιά της Χαλκιδικής, έκανε τατουάζ το αυτόγραφο του Vieirinha.
Ο Ελπιδοφόρος Ελισσαίος ή Φόρης, ο οποίος έχει συνολικά 32 τατουάζ στο σώμα του που σχετίζονται με τον «Δικέφαλο του Βορρά», βρέθηκε μαζί με τον Πορτογάλο σε ένα κοινό τραπέζι για τα γενέθλια ενός φίλου τους, του Δημήτρη. Εκεί βρήκε την ευκαιρία και ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων» να του υπογράψει ένα αυτόγραφο στο πόδι. Πριν σβήσει το μελάνι ο οπαδός του ΠΑΟΚ...

πήγε και «χτύπησε» από πάνω τατουάζ την υπογραφή του Vieirinha με το νούμερο «20» που φοράει ο παίκτης του «Δικεφάλου».

Στη συνέχεια έστειλε στον Πορτογάλο τις φωτογραφίες με το τατουάζ του αυτογράφου του. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όταν αντίκρισε τις εικόνες έμεινε στην κυριολεξία άφωνος και όπως δήλωσε στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ»: «Κάθε μέρα διαπιστώνω όλο και περισσότερο την τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ. Μου είχε πει ότι θα κάνει τατουάζ το αυτόγραφο που του υπέγραψα στο… πόδι αλλά δεν πίστευα ότι θα το κάνει. Όμως η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ομάδα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο! Δεν μπορώ να φανταστώ που μπορεί να φτάσουν για την ομάδα…»

---
Πηγή: sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News