Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Για κλάματα η άμυνα του ΠΑΟΚ, νέα ήττα με 3-2!

Άλλη μια κακή εμφάνιση για τον δικέφαλο καθως και στο τρίτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Τα γκολ πέτυχαν οι Βιεϊρίνια και Τσουκαλάς.

Ο δικέφαλος ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 9’ με γκολ του Βιεϊρίνια μετα από σέντρα του Έτο. Η χαρά των παικτών του ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ αφου στο 26 η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τριφόνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο...

για επτά περίπου λεπτά ο δικέφαλος έμοιαζε να μην είναι στο γήπεδο, καθως δέχτηκε δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά στο 49 ο Ντέλεφ εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Χαλκιά παίρνοντας κεφαλιά, και ο Μαλεζας στην προσπάθεια του να διώξει έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετα παλι ο Ντέλεφ με ψηλοκρεμαστό σουτ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που καταφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 3-2 με τον Τσουκαλά με ωραίο σουτ από μακριά.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (56' Σνάουτνσερ), Σαβίνι, Μαλεζάς (56' Τσιρίλο), Αρίας, Φωτάκης (65' Τσουκαλάς), Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56' Γκαρσία)

Δημήτρης Βασιλειάδης
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News