Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Οι Almopistas στο Μοναστηράκ​ι Αλμωπίας

Άλλη μια επιτυχημένη δράση των Almopistas ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μοναστηράκι. Οι Almopistas και νέοι εθελοντές από το χωριό καθάρισαν την παιδική χαρά, το ποτάμι και τα κεντρικά πεζοδρόμια. Οι εργασίες συνεχίστηκαν στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, μια πανέμορφη δενδρόφυτη περιοχή, όπου καθαρίστηκαν φύλλα και χόρτα και έγιναν προετοιμασίες για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος στις 27 Ιουλίου. Τα πυκνά και ψηλά δέντρα του βουνού δημιούργησαν μια πολύ δροσερή ατμόσφαιρα για τις εργασίες.


Θέλετε να γίνετε Almopistas; Στα μέσα του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση για το πρόγραμμα δράσεων του Φθινοπώρου. Μείνετε σε επαφή για νεότερα. Οι Almopistas είναι μια εθελοντική ομάδα συντήρησης και εξωραϊσμού της φυσικής ομορφιάς της Αλμωπίας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο almopistas@gmail.com ή στο Facebook: Almopistas Aridaia.


Με εκτίμηση,
Almopistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News