Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Οι πρώτες αντιδράσεις για το θάνατο της Amy Winehouse!

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος της βρετανής τραγουδίστριας Amy Winehouse και όλος ο κόσμος εκφράσει τη λύπη του για το χαμό της.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:
Ο παρουσιαστής Piers Morgan σχολίασε: «Τόσο δυσάρεστα νέα. Μεγάλο φυσικό ταλέντο, αυτοκαταστροφική εθισμένη προσωπικότητα.»

Η τραγουδίστρια Jessie J : «Δάκρυα κυλούν στο πρόσωπο μου. Τόσο μεγάλος χαμός. #ripamy. Κάτι μου λέει ότι θα μιλάμε για την Amy σε 30 χρόνια από τώρα όπως μιλάμε για άλλους μουσικούς θρύλους που πέθαναν ακόμα ποιο παλιά.»

Η Spice Girl Emma Bunton: «RIP Amy Winehouse. Tόσο κρίμα να βλέπεις ένα τέτοιο ταλέντο να φεύγει και η ζωή του να καταλήγει σε τραγωδία. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι χάλια.»

Ο τραγουδιστής Olly Murs: «Δυσάρεστα νέα!!, οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια της Amy Winehouse.»

Η Nicki Minaj έγραψε: «Σας παρακαλώ πείτε μου ότι η Amy Winehouse δεν πέθανε. Είναι κάποιο αρρωστημένο αστείο;»

Η κολλητή της φίλη Kelly Osbourne έγραψε: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω αυτή τη στιγμή. Κλαίω τόσο πολύ. Έχασα έναν από τους καλύτερους μου φίλους. Σε αγαπώ για πάντα Amy και δεν θα ξεχάσω τον αληθινό σου εαυτό.»

Η βρετανή τραγουδίστρια Natasha Bedingfield: «Είμαι τόσο στενοχωρημένη με το θάνατο της Amy. Η καρδιά μου και οι προσευχές μου είναι στην οικογένεια της. Τόσο απαίσια απώλεια για όλους μας.»

Η Kim Kardashian έγραψε: «Μόλις άκουσα τα νέα πως η Amy Winehouse είναι νεκρή. Τι αληθινό ταλέντο! Εύχομαι να βρίσκεται σε ένα καλύτερο μέρος τώρα.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News