Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: 20.000 ευρώ το χρέος του Δήμου Αλμωπίας προς τους κτηνιάτρους

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αλμωπίας «Η Ελπίδα».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν για τα σημαντικά οικονομικά ανοίγματα του Δήμου Αλμωπίας τα οποία παρεμποδίζουν υο έργο του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι το ύψος του χρέους του Δήμου απέναντι στους κτηνιάτρους που πραγματοποιούν τις στειρώσεις ανέρχεται στις 20.000 ευρώ. Ποσό το οποίο θέτει σε κίνδυνο ακόμα και διακοπής του προγράμματος στειρώσεων. Επίσης, προτάθηκαν λύσεις οι οποίες θα βγάλουν από το αδιέξοδο την Φιλοζωική της επαρχίας μας. Η άποψη που επικράτησε όλων, είναι ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας. Όλες οι προτάσεις...

...βρίσκονται υπό επεξεργασία και οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News