Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Φυτοζωεί" ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την αγορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας συνεχίζει να «φυτοζωεί»!

Τη στιγμή που η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» αλύπητα τους καταστηματάρχες, κανείς δεν κάνει τίποτα για να φέρει το αγοραστικό κοινό στην τοπική αγορά της πόλης. Εκπονώντας «αόρατες» ανακοινώσεις και με τακτικές που δεν βοηθούν την αγορά, προσπαθούν να μας πείσουν για την υπόστασή τους. Δυστυχώς όμως, με αυτό τον τρόπο...

...δεν βοηθούν, άλλα απλά υπάρχουν... Γεγονός που μαρτυρούν και τα πολλά μηνύματα των αναγνωστών μας, σχετικά με αυτό το θέμα! Ελπίζουμε να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, γιατί μόνο έτσι θα πάει μπροστά η τοπική αγορά της Αριδαίας.

Υ.Γ. Όλα τα προηγούμενα, λέγονται με καλοπροαίρετο τρόπο, με στόχο την εποικοδομητική κριτική για βελτίωση.

1 σχόλιο:

  1. να οργανωθει επειγοντος ο εμπορικος συλλογος με νεους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News