Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού στην Αριδαία!

Σε συζητήσεις βρίσκεται αυτή την περίοδο, σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, με μάνατζερ μεγάλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων καθώς επιθυμεί να διοργανώσει άλλη μία μεγάλη Καλοκαιρινή συναυλία στην Αριδαία όπως η περσινή αντίστοιχη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι...

...πολλά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος είχε… υπερβολικές απαιτήσεις για περίοδο οικονομικής κρίσης, το δημοφιλές συγκρότημα Onirama και η αψεγάδιαστη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι κάποια από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο το κοινό της Αλμωπίας αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την τελική απόφαση της διοίκησης του Αλμωπού, που θα προσφέρει «δροσιά» στο δύσκολο Καλοκαίρι που διανύουμε!

2 σχόλια:

  1. και τους ROLLING STONES να φερετε παλι αποτυχειμενει θα ειστε.αντι να παρετε κανενα παικτη ασχολειστε μονο με το πως θα παρετε τα λεφτα του κοσμακι.κριμα για το ποδοσφαιρο τησ αριδαια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τον Μέσι να φέρουνε, κάποιοι ειδήμονες και κακοπροαίρετοι σαν εσένα, πάλι αποτυχημένους θα τους βγάζετε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News