Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συνεχίζεται η κόντρα Κανονίδη - Θεοδωρίδη

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Κανονίδη στο Aridaia News.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, ούτε λίγο ούτε πολύ διαχώρισε τη θέση του από τον Τάσο Θεοδωρίδη χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρά λόγια σχετικά με την πρόταση του δεύτερου για μείωση μισθού του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ. Ο κ. Κανονίδης χαρακτήρισε «φαιδρότητα» την κίνηση του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης Τάσου Θεοδωρίδη, ενώ δεν παρέλειψε να πει ακόμη και ότι η συγκεκριμένη πρόταση έγινε «εκ του πονηρού». Την χαρακτήρισε «πυροτέχνημα» και τόνισε ότι εκφράζει μόνο τον ίδιο τον κ. Θεοδωρίδη, καθώς η αμοιβές ορίζονται από τους νόμους. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις πήραν μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι δύο άντρες εκλέχθηκαν μέσα από την ίδια παράταξη, του Δημήτρη Πασόη. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας...

...δεν προέβη σε καμία δημόσια δήλωση, ωστόσο φέρεται να έχει «κρούσει» τον κώδωνα του κινδύνου και στους δύο, μιας και με αυτή την αντιπαράθεση υπονομεύεται η ενότητα της παράταξης. Ωστόσο, η κόντρα που μόλις ξεκίνησε αναμένεται να φουντώσει ακόμα περισσότερο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποια θα είναι η απάντηση του Τάσου Θεοδωρίδη αν αυτή υπάρξει.

2 σχόλια:

  1. Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΨΑΛΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ (ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ): ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ Κανονιδη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ).ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,,,ΠΕΝΕΖΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαιδρότητα αγαπητοί συμπολίτες είναι να ψηφίζετε ανθρώπους που δεν προσφέρουν τίποτα στον ΑΕΠ της χώρας, αντιθέτως είναι κρατικοδίαιτοι αυτοί και οι οικείοι τους. Από αλάζονες και είρωνες έχουμε χορτάσει στην Αλμωπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News